JEDNA OD NAJPOZNATIJIH GLUMICA SVIJETA IZGLEDA JEZIVO: Propala totalno, ostarila, ćelava- NE LIČI NA SEBE – Pasti ćete u nesvijest kad vidite koja glumica je u pitanju! (FOTO)

0

Mnogima se čini da je biti glumac po zanimanju i više nego lagan posao, ali to nije ni izbliza tako lako kako se na prvi pogled čini. Kao prvo sama transformacija u neki drugi lik, ako želite da dobro radite svoj posao, nije niti malo laka, jer da bi postali neka druga ličnost, mora da se potpuno unesete u taj lik i da postanete ta ličnost. Osim te velike psihičke pripreme za igranje određenih likova, veoma često glumci moraju da na sebe stavljaju perike, razne maske, da bi se totalno transformisali u lik kojeg igraju, a nije niti malo lako nositi te teške maske na svome licu po nekoliko sati na setu, tokom snimanja scena

Do sada smo često imali prilike da vidimo neke transformacije u kojima su veoma poznati glumci bili totalno neprepoznatljivi. Za Mišel Fajfer se zna da je već decenijama među najljepšim glumicama u Holivudu, a tako je i ona imala jednu ulogu u kojoj je baš niko nije mogao prepoznati, i da joj ime nije bilo ispisano na špici filma, malo ko bi znao da je ona i igrala u njemu koliko jebila izmijenjena uz pomoću šminke i maski. Naime, ona je igrala ulogu u filmu Stardust 2007. godine, a tu je imala ulogu vještice Lamije koja je bila stara čak pet hiljada godina. Ona se sama prije nekoliko dana prisjetila te svoje uloge, pa je na društvenim mrežama objavila par fotografija ispod kojih je napisala: “Preobrazba u Lamiju, pogledajte samo ovu umjetnost! Hvala svima koji su radili na tome da izgledam strašno”.

Vjerujem da svi mislite da ljepotica Mišel izgleda zaista stravično kao Lamija, te da ne znamo da se radi o njoj da bi malo ko prepoznao ovu holivudsku ljepoticu. Kako je rekla, ona je svakoga dana morala da provede najmanje 4 sata u šminkeraju dok bi napravili da izgleda ovako užasno kako je izgledala u filmu.

 

 

Preporučujemo