Jedna fotografija krije veliku TAJNU braka Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića: Snovi o sreći srušili su se i pre njegove smrti! (FOTO)

0

Prije skoro dva mjeseca je u Beogradu iznenada preminuo poznati istoričar umjetnosti Vidoje Ristović koji potiče iz imućne porodice i koji je bio u braku sa Nikolinom Pišek voditeljicom iz Hrvatske. Vidoje je imao samo 44 godine a ono što je njegovu smrt učinilo jako interesantnom za medije i javnost su okolnosti u kojima je preminuo.

Naime saznalo se da je Vidoje bio u stanu svoje ljubavnice a smrt je nastupila nešto iza ponoći i medicinska ekipa koja je bila pozvana na lice mjesta je samo mogla da konstatuje smrt. Nikolina je u to vrijeme bila u Zagrebu sa njihovom kćerkicom i čim je saznala tragičnu vijest uputila se u Beograd a njen svekar Miša Grof je počeo sa žestokim napadima na nju još tada i rekao je da nema nasljedstva koje bi se dijelilo i da Nikolini ništa ne pripada jer se sva imovina vodi na njegovo ime.

Prepucavanja između njih dvoje traju i danas a Nikolina je samo rekla da ona traži ono što joj po zakonu pripada. Iako se činilo da je njen brak sa Vidojem bio idiličan jedan izvor koji je bio blizak ovomn paru je ispričao da su se u posljednjih godinu dana  stvari između njih drastično promijenile. Iako su u Zagrebu pravili vilu svojih snova u koju su imali namjeru da se presele  za Nikolinu prošle godine krenulo sve nizbrdo.

U nesreći koja se desila u njihovom stanu umalo nisu nastradale i ona i kćerkica a ubrzo zatim je izgubila i oca. Međuitm ono što je potpuno skrhalo je bilo saznanje da je Vidoje vara. Da je Nikolina bila nesretna govori i fotka koju je obajvila na svom Instagramu neposredno pred Vidojevu smrt a na kojoj čvrsto grli svoju kćerku i u opisu je napisala: Kad tuga stisne.