JEDINO JE ONA U ZVEZDAMA GRANDA MOGLA STATI NA CRTU DŽEJLI RAMOVIĆ- Svi smo zaboravili na ovu djevojku moćnoga glasa- Borila se sa Džejlom do kraja, a DANAS BI JE MALO KO PREPOZNAO- NAPRAVILA JE MNOGE PROMJENE U ŽIVOTU (FOTO)

0

I dok se ovogodišnja sezona Zvezda Granda polako zahuktava i zakuvava i polako se profiliraju eventualni favoriti i mogući pobjednici, svi se još živo sjećaju posljednje završene sezone u kojoj je pobjednica bila mlada Bosanka iz Goražda, Džejla Ramović, koaj je pod mentorstvom Marije Šerifović, pomela svu svoju konkurenciju i bila uvjerljivo pobijedila sve i po glasovima žirija, ali i po glasovima publike. Ipak, da li se neko sjeća koje poslije Džejle osvojio drugo mjesto u finalu?

Mlada pjevačica Miilica Čikarić je bila ta koja je u prošloj sezoni Zvezda Granda osvojila drugo mjesto. Za nju se sada zna da je završila gimnaziju u Jagodini sa odličnim uspjehom, te da ima i svoj bend sa kojim je redovno nastupala sve do početka pandemije, a sada je sve to malo zaustavljeno. Oni koji su pratili Milicu u toj sezoni je pamte kao preslatku djevojčicu, djevojku koja ima zaista moćan glas i koja je jedina u toj sezoni Zvezda Granda donekle mogla da parira pobjednici Džejli Ramović.

I mada se povukla iz javnosti, ona je ipak veoma aktivna na društvenim mrežama, gdje redovno obavještava sve svoje pratioce šta se dešava u njenom životu. Kako se čini, ako je suditi po fotografijama, Milica je trenutno veoma sretna u ljubavi, a momak sa kojim je u vezi nije iz nekih javnih poslova.

Ono što je mnoge iznenadilo je da Milica tako mlada već nosi naočale za vid, jer je na sceni nikada nismo vidjeli sa njima. Ipak, lijepo se sjetiti i Milice, a mnogi i dalje smatraju da ako se odluči za muzičku karijeru, da je velika perspektiva pred njom

 

 

 

Preporučujemo