Jedina zajednička fotografija: Tragično preminuli muž Nikoline Pišek BIO U STRASNOJ VEZI sa OVOM našom slavnom glumicom! (FOTO)

0

Jučr je cijelu regiju obišla vijest o iznenadnoj smrti Vidoja Risotvića koji je bio poznati istoričar umjetnosti i poticao je iz jako bogate srpske porodice ali je javnosti bio poznat i kao suprug zanosne hrvatske voditeljice Nikoline Pišek.

Vidoje je preminuo u svojoj 44-oj godini i to na stolu za masažu a hitnu pomoć je pozvala nepoznata djevojka nešto iza ponoći i rekla kako on već pola sata ne diše. Ekipa koja je stigla na lice mjesta je mogla samo konstatovati smrt a vijest je potvrdila i sama Nikolina koja je bila u šoku i koja je rekla da ne zna kako će tu tragičnu vijest saopštiti njihovoj kćerkici koja ima samo osam godina.

Vidoje je imao i prije Nikoline jedna brak u kojem je također dobio kćerku ali je bio u vezi i sa još jednom poznatom ženom u Srbiji a radi se o glumici Katarini Radivojević. Katarina koja je i sama poznata po burnom ljubavnom žiovtu je jako teško podnijela prekid veze sa Vidojem.Njih dvoje su jako dugo bili zajedno i špekulisalo se da će stati i na ludi kamen a onda je iznenada došlo do raskida a nedugo nakon njega je Vidoje počeo vezu sa Nikolinom koju je i oženio.

O njihovoj svadbi koja je održana u Monte Karlu se pisalo danima a za nju je mladoženja izdvojio preko 50 hiljada eura dok je samo vjerenički prsten koštao oko 15 hiljada eura. Par je živio na relaciji između Beograda i Zagreba i šuškalo se da imaju problema u braku.

Preporučujemo