JEDAN KOBNI HITAC JE PREKINUO NJIHOVU LJUBAV: Evo kako je skromna devojka iz Valjeva oborila s nogu ZORANA ĐINĐIĆA! (FOTO)

0

Od ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića je prošlo 19 godina a o političkim posljedicama atentata koji je na njega izvršen kao i o mogućim scenarijima koji bi se dogodili u Srbiji i sa Srbijom da je on i danas živ govori se i danas. Zoran je bio glavni lik u promjenama koje je ova zemlja čekala i koje su joj bile prijeko potrebne.

Bio je centralna politička figura u Srbiji a u njegovom životu je centralna figura od prvog dana kada je upoznao bila njegova supruga Ružica. Ona je jednom priolikom rekla kako je Zoran bio san svake žene u Srbiji jer je upravo završio doktorat u Njemačkoj i vratio se u Srbiju, bio  je lijep, zgodan i harizmatičan. A on je pored svih beogradskih ljepotica i pametnih žena izabaro nju koja je bila anonimna i svima nepoznata.

Ružica je rekla i kako je bila počašćena što je takav čovjek u njoj vidio nešto izuzetno jer je izabrao da mu bude supruga a nakon vjenčanja je predstavio kulturnom, intelektualnom i političkom krugu u Beogradu za koji je ona do tada znala samo iz medija. Ružica je rođena u Valjevu a u Beograd je došla na studije na Pravnom fakultetu a rekla je i da je Zorana kod nje privukao njen način razmišljanja.

Njih dvoje us ubrzo postali nerazdvojni a svi koji su ih poznavali su tvrdili da su rođeni jedno za drugo. Dobili su dvoje djece sina Luku i kćerku Jovanu a Zoran je bio premijer države u najizazovnijem vremenu. Kobnog jutra kada je izvršen atentat po Ružicinim riječima Zoran je obukao svoje najljepše odijelo jer je trebao da ima sastanak sa Anom Lind. Ostatak pročitajte ovdje.