Je li ovo štela?? OVA MALA ĆE POBIJEDITI… CECA SE IZDALA I POŽURILA DA JE ZAGRLI! Kada su shvatili ko je takmičarka, KRENULA JE BORBA…(FOTO)

0

Zvezde Granda su svake subote najgledanija emisija u regiji. Pogotovo sada, jer je u trendu nova članica žirija Ceca Ražnazović. Mnogi su mislili da Ceca neće uspjeti da zamijeni Jelenu Karleušu, međutim, ona je pokazala da je ipak stvorena za male ekrane.

Sinoć je na Grandovu scenu iz Podgorice stigla 15- godišnja Lana Vukčević. Djevojčica koja je godinama unazad osvajala region svojim nevjerovatnim talentom. Međutim, to nije bilo dovoljno, pa je sada gledamo u Zvezdama Granda. Pjesmama “Deo prošlosti”, od Marije Šerifović i “Rane” od Anastasije Ražnatović predstavila se čuvenoj šestorki.

Dobila je 4 glasa od stučnog žirija i jedan od produkcijskog žirija, nažalost nije uspjela osvojiti svih 6 DA. Čim se podigao zid, Ceca je odmah prokomentarisala da je curica jako slatka, a Saša Popvić je rekao “Za ovu djevojčicu sam znao da ima smao 15 godina, ali kada sam vidio da nam Jutjubu ima 110 miliona pregleda, nije bilo šanse da je ne pustim”.

Preporučujemo