JE L’ MOGUĆE DA RANIJE NISMO PROVALILI? Ovo se pojavljuje u 26 pesama Dragane Mirković i krije tajnu o njenom MUŽU!

0

Dragana Mirković je jedna od najpoznatijih pjevačica na estradnoj sceni u Srbiji a iza nje je karijera koja traje preko trideset godina i bezbroj hitova koji su i danas slušani. Ono što je za nju karakteristično je da je svoj uspjeh postigla isključivo zahvaljujući svom talentu radu i trudu i za njeno ime se nikada nije vezivao nikakav skandal što se za većinu njenih kolegica ne bi moglo reći.

Dragana je uplovila u muzičke vode još kao djevojčurak a zbog svog izgleda je dobila nadimak Luče iz Kasindola. Kada je u pitanju njen privatni život ona je i tu za svaki primjer jer je u skladnom braku sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem preko dvadeset godina i dan danas se vole i poštuju kao i prvog dana.

Toni je uspješan biznismen koji  je naslijedio poslovno carstvo od svog oca i proširio ga a obzirom da je i Dragana uspješna u biznisu jer je prva na našim prostorima pokrenula muzičku televiziju DM SAT nije ni čudo što im je dom pravi dvorac koji se nalazi u blizini Beča. Par ima i dvoje sada već odrasle djece koji ne vole da se eksponiraju u javnosti a sada se na internetu pojavio klip u kojem se može vidketi kako Dragana tepa svom mužu kroz svoje pjesme a to niko do sada nije primjetio.

Samo neki od načina tepanja voljenoj osobi koji se pojavljuju u njenim pjesmama su:  “Lepi moj”, “zlato moje”, “milo moje”, “luče moje”, “duša moja”, “srećo moja”, “srce moje”, “mali moj”, “jedino moje”, “moje voljeno”, “šećeru moj”, “moj leptiru”, “moje sve”, “jedini moj”.. i pojavljuju se u njenih 26 pjesama.Klip pogledajte ovdje.