JAVNOST U ŠOKU! Bivša zadrugarka MAJA MARINKOVIĆ uhvaćena u KRAĐI! A tek kada vidite šta je ukrala… Ne prestaje da ŠOKIRA! (VIDEO)

0

Maja Marinković je jedna od najpoznatijih zadrugarki u celoj regiji. Žena koja je postala popularna prek onoći jednostavno je postala sastavni deo tema žute štampe, koja je uvek rado dočekivala njene dogodovštine iz same Zadruhge. Međutim, ono što joj svi prigovoaraju jeste to, da je uradila jak opuno plastičnih operacija pa kada je vide bez nje, ne bude im dobro. 

Tako je Veljko Ražnatović pre par dana iz šale postavio njen stori kada je bila svauplakana, ali bez šminke, i prizor je stvarno bio više nego zastrašujući, a ispod je napisao “Kad se is ku… pa radim sparing bez kacige”. Aludirao je na to da je Maja Marinković izgledala kako pretučena MMA borac. Mi vam danas opet donosimo jednu negativnu crtu iz njenog privatnog života. 

Svi znamo da je Maji uzor i idol na neki Način Anja Korać, i trudi se da liči na nju što je više moguće, ali jednostavno to joj ne polazi za rukom. Sada se na Instagramu oglasila jedna poznata beogradska šminkerka, koja je postavila stori i rekla da je Maja bila kod nje na jednoj seansi, a kada je Maja Otišla shvatila je da ju je ona pokrala, te da je ukrala jedan jako vredan set za šminkanje. 

Čak joj je ona i kontaktirala pozivom, ali kada je Maji rekla za šta je optužuje ona je samo spustila hladno slušalicu. Pogledajte sve kako je izgledalo ovde.

Preporučujemo