JASMINA SE ZALJUBILA U BESKUĆNIKA I RODILA MU DECU! Ovo je dokaz da za svakog postoji SRODNA DUŠA: Čim ga je ugledala znala je da je on pravi za nju!

0

Postoji slavna izreka koja tvrdi da je ljubav slijepa. Mnogi od nas smatraju da ćemo se jednog dana zaljubiti u osobu koja je bogata, visoka, zgodna, lijepa, inteligentna, velikodušna i skoro pa magična. Međutim, ovo nije realnost jer nikad ne znamo u koga ćemo se zaljubiti, to naše tijelo i osjećaji odlučuju.

Ako nam ne vjerujete, pročitajte ovu priču koju dijelimo s vama. Naime, djevojka po imenu Jasmine Grogan je upoznala svog muža i oca svoje djece na jako neobičan način. Svi imamo neku averziju prema prosjacima i beskućnicima, iako su to u većini slučajeva ljudi koji nisu imali sreće u životu. Tako je Jasmine jednog dana hodala do supermarketa i vidjela beskućnika pa mu ponudila novac. On je odbio, a ona je nastavila s kupovinom. Nije mogla da ga izbaci iz glave pa mu je ponudila da ga odvede na večeru, što je on s nelagodom prihvatio i ponio joj je cegere do kuće.

Nekako su kliknuli i ona mu je poslije večere kupila mobitel da ostanu u kontaktu. Poslao joj je poruku i rekao da je mnogo zahvalan i da je ne može izbaciti iz misli, pa se vremenom i uselio kod nje te su počeli da se zabavljaju.

Danas joj je muž i imaju djecu, a otkako je počeo da živi s Jasmine, nekadašnji beskućnik po imenu Macaulay je odlučio da popravi zube, da se brije i sređuje i najbitnije, da nađe posao kako bi mogao izdržavati svoju novu porodicu koju je stekao pukom srećom. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo