JANA JE NAJPLAĆENIJA LJUBAVNICA NA SVETU: Zavela je jednog od najbogatijih prinčeva i zbog toga dnevno dobija 5. 000 € a evo šta mora da mu radi!

0

U današnje doba se sve više normalizuje prodaja svega pa i vlastite duše u ime zarade, a to se očito negativno odražava na buduće naraštaje. Sve je normalnije da djevojke investiraju u svoj izgled putem plastičnih operacija i drugih estetskih zahvata umjesto da stiču znanja, iskustva, vještine i bore se za sebe.

Mnoge djevojke čak i roditelji ohrabruju da se prodaju nekom “sponzoru” koji je inače moćni bogataš, jako često u poodmakloj dobi, koji će svoju ljubavnicu obasipati novcem, pažnjom i poklonima, a ona će se potajno nadati da će joj on ostaviti sve što ima u nasljedstvo poslije smrti. Otkako je krenuo rat u Ukrajini, mnogi su muškarci ostali zadivljeni slavenskom ljepotom mnogih ukrajinskih djevojaka i žena i potpuno uništili prethodne brakove te poludili za ovim djevojkama. To je slučaj i kod ukrajinske influenserke po imenu Yana Orfeeva čiji je ljubavnik prebogati saudijski princ koji je obasipa novcem i poklonima.

Za nju kažu da je fina, ali i razmažena, a oko stotinu i sedamdeset pet hiljada ljudi je prati na Instagramu i taj se broj povećava. Dnevno joj daje oko pet hiljada eura, a nakon dvije godine veze joj je dao štošta i vodi je stalno na luksuzna putovanja a ona treba samo da bude u njegovom društvu.

Kupio joj je i Graff sat od dvjesto hiljada eura, što je za njega sitnica. Kupuje joj i skupocjene automobile i ispunjava joj svaku želju. Dok mnogi smatraju da joj se posrećilo, drugi je kritikuju da je sponzoruša i da je jadno što neke lijepe djevojke na ovaj način žive.