JAD I ČEMER! IMA MONTAŽNU KUĆICU, JADNU KUHINJU I POLJSKI WC! Ovako izgleda nekretnina Lepe Brene u MAJAMIJU… U SRBIJI SE PRAVI GOSPOĐA SA SLUŽAVKAMA, TAMO SLUŽAVKE IMAJU BOLJU KUĆU OD NJE! (FOTO)

0

Naravno najpoznatije ime na našoj estradi pored cece je svakako i lepa brena. Ianče Fahreta Jahić sada Živojinović dolazi iz Bosne i Hecregovine tačnije grada na Savi, Brčkog. Ona je postala popularna kada je bila vrlo mlada i to nekako krajem 70 ih godina prošloga veka.

Naravno tada je sve bilo drugačije pa je postojala i bivša Jugoslavija za kojom mnogi i dan danas žude. Ona je sa svojim bendom Slatkim Grehom bila astronomski popularna, a o njenom životu snimljen je i film “Hajde da se volimo” u dva nastavka. Tu ste mogli videti koliko su je ljudi voleli i cenili, a ne samo čak i na prostorima bivše države nego i vani.

Ona je posebno u Bugarskoj bila popularna gde je i dn danas vole. Već više od tri decenije je u braku sa bivšim Srpskim teniserom Bobom Živojinovićem sa kojim ima dva sina, a sa njima je bio i Filip inače Bobin sin iz prvog braka. Sve u svemu svi se oni lepo slažu i u dobrim su odnosima. Brena i Boba imaju i strahovito velike cifre na bankovnim računima, a to vidimo i iz nekretnina koje poseduju.

Inače Brena je nedavno prodala Grand i dobila oko 15 miliona evra, od čega je odmah potrošila nešto malo manje od pola, oko 6 miliona, na džinovsku jahtu. Poznato je da imaju i nekretninu u Majamiju, a ona izgleda tipično kao i svaka druga. Mnogi su očekivali neki luksuz, no ona je obična kuća u kojoj mnogi žive u Americi.

Preporučujemo