JA ZNAM ŠTA SAM RADILA I GOVORILA U ŽIVOTU, NEMAM RAZLOG DA SE PLAŠIM! A ONA… Dragana Mirković o sukobu sa Cecom!

0

Na domaćoj estradi postoji nekolicina pjevača i pjevačica koji iza sebe imaju decenije uspješne karijere a u njih svakako spadaju Ceca Ražnatović i Dragana Mirković za koje je poznato da nisu u dobrim odnosima. One nisu usamljen slučaj i rijetka su prava prijateljstva jer ima puno sujete i ljubomore a nikada se nije saznao razlog netrpeljivosti između ove dvije pjevačice a sve se u javnosti otkrilo kada je sniman novogodišnji program prije 4 godine.

Na snimku se čuo razgovor između njih dvije i kako Dragana pita Cecu da li se njih dvije poznaju a ova joj odgovara da sama odluči o tome. Dragana je tri godine poslije progovorila o tome u kakvom je odnosu sa Cecom i rekla da ni ona tačno ne zna, ali da zna da nikada ništa ružno nije rekla protiv Cece a da ona na žalost jeste govoerila ružno o Dragani.

Pjevačica ne zna koji je razlog bio za to i smatra da Ceca nije bila mničim izazvana a sve se desilo na njenoj slavi . Dragana misli da je ljudski nekome reći Dobro veče i da to i nije neki preveliki izazov i da nije u redu da neko nekoga izvrijeđa na konferenciji za štampu bez ikakvog razloga ali ona tu ne može ništa.

Dragana je istakla da se ona lično dobro osjeća i da može da hoda uzdignute glave i da može da ide svugdje bez tjelohranitelja jer zna šta je radila i šta je govorila i nema razloga da se ičega plaši. Kada je u pitanju konkretno Ceca Dragana ne zna da li je njoj neko nešto slagao ili loše rekao o Dragani ali je činjenica da je odnos između njih loš. Ceca ovu temu nije željela da komentariše.

Preporučujemo