“JA SAM BOGATA, A ON VOZI JUGA”- Beograđanka raskinula sa momkom jer nije imao novca, a nakon toga BAŠ ZAŽALILA I POKAJALA SE KAO NIKAD…

0

Danas većina ljudi žudi za materijalnim prosperitetom i bogatstvom, naročito na Balkanu gdje svi mizerno živimo. 

Postoje izuzetci naravno, a danas ćemo sa vama podijeliti jedan primjer ove druge situacije gdje bogataško dijete izabere neko površno umjesto nečeg dubljeg i vrijednijeg i kasnije zažali zbog toga. Kod nas je jako važno ko šta misli, a to ne bi tako trebalo biti. Da bi vas u to uvjerili, podijeliti ćemo sa vama jednu priču bogate djevojke koja je izgubila vrijednog momka zbog reputacije koju joj je davao među njenim prijateljima.

Upoznala ga je sa 24 godine i odmah se zaljubila. On je bio neke srednje klase, najbolji student medicine u to vrijeme. Bio je lijep, inteligentan, prizeman i vozio je Juga. Svi su je izazivali zbog toga i nazivali njega “Jugo boy”, a ona je ubrzo prekinula s njim. On joj je rekao da je toliko učio da bi jednog dana mogao svojoj ženi pružiti sve, ona je nakon toga pokušavala da se pomiri sa njim ali on nije želio. Danas je on uspješni kardiohirurg u Chicagu, ima ženu i dijete.

Preporučujemo