JA IMAM VIŠE DJELA NEGO IVO ANDRIĆ- Kristijan priznao da je sjekao stomak i jeo svoja crijeva- POLICAJCI PADALI U NESVIJEST KADA SAM NAPRAVIO OVU STVAR (FOTO)

0

Kristijan Golubović (51) u Zadruzi je opet ispričao jednu  od svojih zaista bizarnih priča. te je objasnio odajkla mu silni ožiljci koje ima po stomaku. a rekao je da je u zatvoru se isjekao sa staklom te da je nakon toga jeo svoja crijeva. On kaže da se odlučio za ovaj korak kada mu uprava zatvora nije dozvolila izlazak iz zatvora za vikend.: ” Moj stomak je pun ožiljaka! Ma da ste vi doživjeli sve ono što sam ja, bili biste mrtvi! Vi ne znate kakva sam ja životinja ” rekao je Kristijan, i tako frapirao  svoje cimere, ali i javnost

” Kad sam bio u zatvoru, tražio sam da izađem na vikend jer je mom sinu Lazaru bio rođendan. Nisu mi dozvolili! U revoltu sam zgrabio staklo, napravio rez od 98 centimetara od bubrega do bubrega i otvorio stomak! Zatim sam odgrizao dio svojih crijeva. Takav smrad u životu nisam osjetio. Policajci koji su bili prisutni bukvalno su padali u nesvijest, nisu mogli da vjeruju šta vide. Jednom od njih je baš pozlilo, pritisak mu je skočio na 200!”

Nakon toga, kako je rekao Golubović, on ima stalne probleme sa stomakom : ” Morali su da mi izvade dio crijeva. Bilo je baš gadno. Trpim posljedice, imam veoma osjetljiv želudac i crijeva. Sve to kroz šta sam prošao me je opametilo, smirio sam se.’‘ Ipak tu nije kraj gadostima koje je napravio, pa je Kristijan ispričao i ovo: ” Jednom sam se toliko iznervirao da sam se cijeli namazao svojim izmetom. Kad su mi policajci prišli i to vidjeli, počeli su da povraćaju. Odveli su me u ludnicu! Mislili su da sam pukao sa mozgom, a ja sam ih prešao. Imam više dijela nego Ivo Andrić! Osim što sam se sjekao po stomaku, tukao sam se sa cijelom stanicom, iskakao kroz prozor, propadao kroz krov… Jednom sam iskočio iz stanice na „fiću” i propao u njega. Pošto sam krupan, zaglavio sam se, nisam mogao da mrdnem. Morali su da zovu vatrogasce da me izvade”

Preporučujemo