Showbizz

Izuzetno bogat i moćan čovjek, ovo je bivši muž Vesne Zmijanac: S njim je dobila Nikoliju, iznenadit ćete se kad vidite ko je u pitanju!

Vesna Zmijanac, poznata pjevačica toko čitave svoje karijere je važila za veliku zavodnicu, a njen privatan život godinama je intrigirao javnost.

Krenula je stopama svoje majke, a s obzirom na to Vesninu kćerku Nikoliju svi jako dobro znaju, međutim, njen otac se skoro nikada nije pojavljivao u medijima.

Doktor ekonomskih nauka je Vesnin prvi suprug, Vlada Jovanović, sa kojim je 1989. godine dobila kćerku Nikoliju. Iako Vesna nikada nikada nije krila ko je otac njene kćerke dio javnosti ne zna o kome se radi. Njen prvi muž se zove Vlada Jovanović, koji je jedno vrijeme radio kao šef marketinga RTS-a.

Nakon razvoda od Vesne, Vlada se ponovo oženio a u drugom braku dobio je još dvoje djece, i to kćerku Teodoru i sina Luku.

Vlada Jovanović se nikada nije želio javno eksponirati, a nije bio ni presretan zbog toga što je njegova i Vesnina kćerka odlučila da se bavi pjevanjem i da bude na estradi, što je potvrdila i sam Nikolija.

– Moj otac je “alergičan” na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savjetovao da se bavim pjevanjem – rekla je svojevremeno Nikolija za jedan magazin.

Vesna Zmijanac je rođena 4. januara 1957. godine u Nikšiću gdje joj je porodica. Njen otac Dušan porijeklom je iz Kutine, majka Kovina porijeklom je iz okoline Kraljeva boravila zbog očevog posla. Kad je imala godinu dana, roditelji su joj se razveli, a ona je odrasla kod bake po majci u selu Kovači kraj Kraljeva.

Oglasi – Advertisement