IZOPERISALA SE ZA 30 000 EURA! SNIMAK NOVE STOJE ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE… SVI JOJ SE SMIJU, EVO KAKO IZGLEDA SADA! (FOTO)

0

Jedna od najpoznatijih pjevačica na našoj sceni je sigurno Stoja Novaković. Iza sebe ima veliku karijeru koja je bogata sa mnogo hitova. U posljednje vrijeme se povukla sa javne scene i o njoj se nije mnogo pisalo, ali je javnost nedavno zapalila sa svojom izjavom.

Stoja je nedavno rekla da će se “sva izoperisati”, a planirala je posjetu plastičnom hirurgu u Turskoj i za sve to je potrebno da potroši oko 30.000 eura. Jedno vrijeme je napravila pauzu na društvenim mrežama i ništa nije objavljivala. A sada je odjednom svim svojim pratiocima pokazala svoj novi izgledđ. Možemo reći da odlično izgleda s obzirom na svoje godine.

Navodno je planirala da koriguje sve na tijelu. Sada je na snimku pokazala da se pozabavila i novom frizurom zbog čega joj mnogi pišu da su pčekivali više od te promjene. Možete pogledate i i sami kako danas izgleda. Šta vi mislite o njenom novom izgledu?

Preporučujemo