IZNENADA PREKINUT JUTARNJI PROGRAM: Naša poznata voditeljka PRESTRAVLJENA, ovo nije ni slutila da će se DOGODITI usred emisije uživo!

0

U Srbiji postoji veliki broj voditeljki koje jako profesionalno rade svoj posao i postale su zaštitno lice televizije na kojoj rade  a jedna od njih je i Irina Vukotić  koja je uvijek dobijala samo pohvale kako saradnika tako i gledalaca zbog načina na koji pristupa svom poslu a redovno je obasipaju i komplimentima koji se odnose na njen šarm i izgled.

Irina je aktivna i na Instagramu a njen nalog je bukvalno zatrpan komentarima koji su jako laskavi a posebno se njenim fanovima svidjelo izdanje u koejm se pojavila kada je vodila jutarnji program. Međutim sada je glavna tema u svim srpskim medijima jedan incident koji se nedavno desio tokom emisije Novo jutro zbog kojeg je došlo i do prekida emitovanja a razlog je pomalo i smiješan.

Naime Irina je u goste pozvala jednog čovjeka koji je došao sa zmijom oko vrata a ona mu je čak obećala i da će je sama uzeti u ruke. Nakon što joj je on predložio da dotakne zmiju ona je to uradila sa velikim strahom a kada je počeo da joj se približava u namjeri da zmiju stavi u njene ruke došlo je do haosa.

Ona je u panici uzviknula Ne prilazi mi bre a produkcija je odmah prekinula program i na ekranu se pojavio sat. Iako je slike nestalo ton je i dalje bio uključen pa su gledaoci mogli da čuju kako se Irina smije pa je jasno da je brzo došla sebi i da se nije naljutila na gosta. Šta vi mislite o svemu ovome?

Preporučujemo