“Iznajmile smo apartman za 80 evra za noć, a dočekali nas je NOĆNA MORA!”: Devojke su htele odmor u raju, došle su u PAKAO NA ZEMLJI! (FOTO)

0

Danas malo pišemo o lošim iskustvima koja su redovna, kada krene letnja sezona. Verujemo kako ste o sada jako puno puta čitali o lošim iskustvima, kada neka porodica ili pojedinac iskešira jako puno novca, za smeštaj koji nije niti blizu onoga što su videli na slikama. Baš o jednoj takvoj situacooji pišemo u nastavku našeg današnjeg članka. 

Stomaorska 9 noćenja na Šolti, odličan smeštaj koje su 4 devojke rezervisale, a njihov identite je poznat Slobodnoj Dalmaciji, sve su završile preko popularnog “Booking”, ali kada su došle tamo imale su šta i da vide. Međutim, kada su stigle na lice mesta, iako je ddogovor bio da u sobu uđu u 11 sati, neljubazna gospođa je rekla da se nekako snađu do 14 sati?! 

Kada su ušle u apartman u njemu uopšte nije bilo interneta, posteljina prlajva i pocepana, jastuci su bili puna grinja, naameštaj od pre 50 godina, po tanjirima buđ, našli su samo 3 šolje, a njih je bilo 4. Utičnice nisu radile kao ni šporet, ddošao je i majstor koji je to sredio, pa su tako pipili kafu tek oko 10 sati navečer. Jednostavna stvar, platili su sve unapred, tako da jednostavno nisu imali više izbora. 

Hrvatski mediji su se javili ovoj agenciji, koja je rekla da ne znaju ništa o spornom slučaju, kao ni to da je najbolje da se obrate vlasnicima apartmana koji apsolutno nisu hteli da se jave na broj telefona. Pogledajte i sami slike ovog smeštaja, i svakako nam pišite da li ste imali ovakvih ili sličnih iskustava? Pogledajte i sami ove slike…

Preporučujemo