Izjava Srđana Đokovića će se dugo pamtiti! Ono što nije uradila Bosna, URADILA JE CRNA GORA! Začepio gubicu zapadu, pa poručio:”NOVAK JE PONOS REGIONA!”

0

Novak Đoković je sigurno najveći sportista koji se pojavio na Balkanu u poslednjih 50 goddina. Njegovi uspesi su neminovno jako veliki, baš iz razloga jer dolazi sa brdovitog Balkana, gde je svaka sfera sporta i više nego zapostavljena. Ulaganaja u sport su mizerna, a jedino Hrvatska u nekoj meri ulaže u neke sportove, ostali su na nuli. 

Tenis je sport koji je poznat na Zapadu kao zabava i sport za bogate ljude, tako da se niko skoro od srednje ili niže staleži ne može nositi sa nekim tenisom na duže staze. Novak Đoković je imao sreću što je njegov otac Srđan Đoković jako dobro znao da njegov sin nešto vredi, i zato kada je došlo vreme da napredduje dalje u karijeri bio je potrebaan novac, kojeg Srđan nije imao, i onda je krenulo zaduživanje kod zzelenaša. 

Nije bilo opcije da ne uspeje u karijeri, jer su Đokovići bili zaduženi do guše. Novak je uspeo, i sav njihov trud se na kraju isplatio. On je tako pre par dana godstovao u emisiji “Novi život” na B92, gde je otkrio neke jako zanimljive činjenice o njegovom sinu. Pričao je o Novaku gde je između ostalog rekao, da ga ni u regiji toliko ne vole ni cene zbog njegovih sportskih uspeha, a Zapad je više na strani Nadala I Federera. 

“Mi nismo genocidan narod, nas je Zapad jako pogrešno ocenio, i baš kroz tu prizzmu celi Zapad tako i gleda na Novaka Đokovića. Tenis je njihov sport, i njih najviše boli što je jedan dečak sa balkana broj 1. 

Preporučujemo