IZGOREO STUDIO ZVEZDI GRANDA! Isak izašao na scenu i otpevao OVU pesmu..POGLEDAJTE REAKCIJU žirija! (VIDEO)

0

Zvezde Granda su opet došle na mesto na kojem i trebaju da budu, jer sada opet svake subote imamo teferiće i sijela na kojima se okupljaju kompletnee familije da isprate svoje favorite. Ako tome dodamo i činjenicu da polako dolazimo do samog kraja takmičenja i samim time da su ostali samo najbolji, onda nam je jasno da svaka minuta vredi gledanja. 

Žiri je i dalje tu,luđi nego ikada, a sami takmičari su bez greške, pa i nečudi što je sada pred njima sve teži i teži zadatak, jer je jako teško odobriti nekog takmičara za sledeći krug, jer realno, samo nijanse že da odlučuju, tako da su pred nama sedmice čiste kvalitete. 

Jedan od takmičara koji je sigurno u top 3 favorita za pobedu jeste i crnogorac Isak Šabanović koji je sve fascinirao u prvom izdanju, kada je pevao pesmu od Tife, a svi su ostali bez teksta, kada su čuli koliko dobro peva, i koliko zapravo ima identičnu boju kao sam Mladen Vojičić Tifa. Sinoć je otpevao “Bosnom behar probeharao” od Dine Merlinna, a Dragan Stojković Bosanac i Jelena Karleuša su poludeli uz ovu pesmu, pa je nastao lom u studiju. 

Dragan Stojković Bosanac je jedan od najtežih članova žirija, ali je ipak istakao da mu je Isak Šabanović glavni favorit, a to ipak znači nešto za njega. Hamza Sokolović iz Bosne i Krstinja Todorović iz Crne Gore su po njemu također za top 5. 

Preporučujemo