Showbizz

Izgleda da nema ništa od Tomovića: Lidija Vukićević našla sebi momka 20 godina mlađeg od nje: Zajedno na odmoru, a evo koliko su već u vezi! (Foto)

Većina poznatih ličnosti sa naših prostora su redovne što se tiče društvenih mreža, oni redovno objavljuju sve što im se dešava u svakodnevnom životu bilo to interesantno ili ne, počevši od njihovih karijera, poslova ili čak ljubanvog života.

Jedna od tih poznatih ličnosti je glumica Lidija Vukičević, koja je redovna na svojim društvenim mrežama, i iako ona ulazi u šestu deceniju života, sa svojim slikama iznenađuje sve svoje pratioce, a večinu najviše zanima njen ljubavni status. A sada se saznalo da je ona u vezi sa muškarcem koji me mlađi od nje dvadeset godina, i da je ona dvije sedmice provela sa njim na Zanzibaru gdje us proslavili Dan zaljubljenih, a sve je to bio poklon njenog muškarca za nju.

Jedan od izvora koji je blizak glumici je saznao da je ona prošli august provela dosta vremena u Zanzibaru koji joj se mnogo svidio, i govorila je da ima želju da ponovo dođe na isto mjesto, i kada je dobila poziv da ide prihvatila ga je bez mnogo razmišljanja. Iako se sa ovim mušlarcem znala nekolik godina, ljubav prema njemu joj je narasla tek prije nekoliko mjeseci.

Također njih dvoje su odlučili svoju vezu krit od javnosti, ali je rekla da njihovi prijatelji sumnjaju da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Nalaze se u jednom luksuznom hotelu koji je smješten odmah pored obale, a jedna stvar koja je zanimljiva jeste to da je Lidija ne aktivna na svojim drutvenim mrežama sve vrijeme dok je bila na odmoru, a to nije nešto na šta je ona navikla.

Oglasi – Advertisement