Izgled Katarine Karađorđević zabrinuo sve: Više ne izgleda ovako, najnovije fotografije pokazuju koliko je smršala

0

Katarina Karađorđević je mnoge iznenadila svojim današnjim izgledom. Naime, Katarina Karađorđević je imala tu čast da prisustvuje prije nekoliko dana na najvećem događaju u cijelom svijetu. Ovaj događaj je propratio svaki medij i cijeli svijet, a riječ je o sahrani kraljici Elizabete II.

Sahrana je održana naravno u glavnom gradu Velike Britanije kojom je kraljica vladala 76 godina! Katarina je došla na sahranu u pratnji svog supruga, a obukla je sve crno na sebe i na glavu je stavila crni šešir u istom materijalu i istoj nijansi. Mnogi su pretpostavljali da je princeza Katarina u lošem zdravstvenom stanju, ali još uvijek ne znaju sa sigurnošću da li je bila samo pogođena zbog ove vijesti ili zbog boje odjeće koju je nosila tom prilikom.

Činjenica je da je princezu ova vijest mnogo pogodila, jer su kraljica i ona imale sjajan odnos. Elizabeta II je bila kuma njenom suprugu, princu Aaleksandru, a pored toga je dosta pomagala njihovoj porodici, posebno u danima kada su bili u izgnanstvu. Mnogi misle da ipak nije smrt ta koja je toliko uticala na princezu i njen izgled. Odmah su svi primjetili kako je princeza drastično smršala i kako se dosta promijenila.

Upravo svi misle da je zbog ovog velikog gubitka princeza Katarina smršala, jer je ona mnogo voljela i cijenila kraljicu Elizabetu. Mnogi se nadaju da je ovo samo prolazna faza, te da će se princeza što prije oporaviti. Pored nje, vijest o smrti kraljice pogodila je mnoge, jer je kraljica s većinom svjetskih lidera bila u sjajnim odnosima. 

Preporučujemo