Izgled Ane Brnabić na kakav nismo navikli: Svi joj gledaju u noge, pogledajte šta je obukla (FOTO)

0

Premijerka Srpske vlade Ana Brnabić svojom pojavom daje povoda mnogim ljudima i novinarima da komentarišu djelo i izgled ove premijerke. Uglavnom je možemo vidjti u istoj odjevnoj kombinaciji, a to su pantalone, košulje i preko sako. Međutim novinari i mediji su ovaj put primijetili da je Ana Brnabić odlučila da iskoči iz svoje zone komfora čime je privukla pažnju svih.

Ana Brnabić je u jednom od svojih intervjua rekla da je njen stil, kad je u pitanju odjeća, i više nego dosadan ali ovaj put je ipak demantovala to sa ovom modnom kombinacijom. U svoju standardnu kombinaciju koju čine pantalone sako i košulja dodala je malo drugačije pantalone pa je oduševila mnoge ljude. Naravno ni ovaj put nije prošlo bez mnogih komentara ali većina komentara bilo je pozitivno.

Njena prva poseta Kosovu i Metohiji od kako je na vlasti od 2017. godine ostala je zapamćena upravo po ovim pantalonama. Ana je prilijon posjete za cilj imala da prenese poruke za očuvanje mira i stabilnosti. Mnogi hvale Anin rad i trud za to kako njihovu državu Srbiju prezentuje na najbolji način u cijelom svijetu. Ana je za ovu priliku obukla bijelu košulju, koju je svrstala u svoje favorite jer može da se kombinuje uz sve.

Na sve to je dodala krem sako i pantalone koje su bile karirane, a koje predstavljaju najvažniji modni komad ove jeseni. Ana Brnabić će više puta pokazala da zna da radi svoj posao i više nego odlično. Premijerka je za ovu modnu kombinaciju rekla da nije sve u modi ali da joj je drago što mnogi pričaju o njenom stilu, a da je najvažnije od svega pronaći udobne cipele i sako koji je efektan.