“Izbacila sam je GOLU na ulicu”: Lepa Lukić otkrila kako je uhvatila supruga sa LJUBAVNICOM! (FOTO)

0

 Lepa Lukić je jedna od najpoznatijih pjevačica narodne muzike na ovim prostorima i iako je već odavno otišla u zasluženu penziju bar što se nastupa tiče vrlo često se pominje u medijima. Ona je mlađim generacijama poznata i kao učesnica rijalitija Parovi a nakon pandemije korona virusa pjevačica se povukla i vrlo rijetko izlazi iz kuće jer je već ušla u devetu deceniju života.

Ona je poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku i koja je uvijek otvorena za sve teme pa čak i kada je u pitanju njen privatni život. Lepa nikada nije imala djecu i to joj je i najveća žal u životu a udavala se četiri puta. Kada je bila u braku sa Tomom Lukićem ona je prema sopstvenom priznanju preživljavala pravi pakao jer je bio strašno posesivan i ljubomoran pa su se zbog toga i rastali.

Nakon njega se udala za estradnog menadžera Vladimira Perovića sa kojim je provela sedam godina i koji je nju stalno varao a nakon što ga je uhvatila sa ljubavnicom u njihovom vlastitom stanu zatražila je razvod. Pošto je sumnjala da joj je nevjeran Lepa je smislila plan kako da to provjeri pa je mužu rekla kako ide deset dana u inostranstvo na turneju i on je odvezao do aerodroma.

Ona se pravila da putuje ali čim je on otišao i ona je krenula za njim. Te večeri ga je zatekla u stanu sa ljubavnicom u njihovm krevetu i ženu je izbacila golu iz stana iako je ona molila da joj da odjeću. Tek poslije joj je bacila garderobu za njom niz stepenice.