IZAŠAO SNIMAK DARKA LAZIĆA I BARBARE BOBAK! Darko snimao svoju dragu, a onda je ona zadigla nogu i ŠOKIRALA SVE! JEL STVARNO OVO URADILA??

0

Darko Lazić je jedan od najpoznatijih pjevača na našoj estradi, uvijek je spreman na razne vragolije i uvijek oduva scenu sa svojim skandalima. Te njegove ludarije su ga više puta mogle doći glave, ako što je bio slučaj prije 3 godine, kada je zamalo poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Srećom uspio se izvući, ali je godinu dana bio u bolnici i umalo izgubio nogu, i danas se jako teško kreće. Ni njegov oporavak nije prošao najbolje jer je opet divljao sa automobilima, a onda se naglo udebljao. Kada je već vidio da je vrag odnio šalu, uradio je operaciju želudca i smršao preko 70 kilograma. Nakon toga je otišao korak daje, ostavio je vjerenicu Marinu i otišao za Njemačku.

Nije prošlo mnogo vremena, a on se pojavio sa Gospođom Bobak, svojom kolegicom za koju je prvo govorio da u prijatelji. Objavili su jedan jako zanimljiv stori, Darkova šaka kao da nešto traži, a Barbara sjeda na nju. Pogledajte sami…

Preporučujemo