IZAŠAO JE IZ STANA I VIŠE SE NIJE VRATIO: 15 godina o njemu niko ništa nije znao, a onda je usledio ŠOK!

0

Svaki dan u svijetu nestane na desetine ljudi i rijetko koji od ovih slučajeva ima sretan kraj.  Uglavnom se radi o tragičnim pričama a ima i puno onih koje zauvijek ostaju obavijene velom misterije kao štro je slučaj sa ovom koju vam danas donosimo.

Muškarac Gabrijel iz Australije je bio prosječan porodični čovjek koji je imao ženu i dvoje djece. Jednog dana 1987. godine je odlučio da će malo da se provoza autom i da će otići i do prodavnice a svojoj supruzi je rekao da će joj se javiti prije nego krene nazad kući. Ona je spremila večeru i čekala ga satima a kako se nije ni javio a ni pojavio pozvala je policiju.

Oni su pokrenuli istragu i pronašli su ubrzo nejgov auto koji je bio zapaljen ali od Gabrijela nije bilo ni traga i glasa. Njegova supruga je i sama krenula u potragu za njim a onda je otkrila da je on podigao novac sa njihovog zajedničkog računa u mjestu koje je bilo udaljeno 160 kilometara od njihovog doma. Međutim taj trag nije odveo nigdje i slučaj se ohladio da bi mladi policajac koji je počeo da radi u policijskoj stanici koja je vodila ovaj slučaj nakon 15 godina ponovo počeo da istražuje.

Tako je u australijskom medicinskom sitemu otkrio da je Gabrijel imao operaciju samo nekoliko sati nakon što je policija pronašla zapaljen njegov auto. Otišao je u bolnicu u kojoj je oprracija izvršena ali nije uspio da sazna nikakve detalje i opet se našao na početku. Nakon toga je Gabroijelovu fotogtafiju poslao u redakciju najpopularnije emisije u tom kraju čija je tema bila pronalaženje nestalih osoba. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo