IVICA DAČIĆ NA RUBU SUZA- Umalo da zbog prženih jaja ostanem bez majke i trudne sestre- OTKRIO ŠTA SE SVE DESILO

0

Požar koji je u ponedjeljak uveče buknuo u zgradi na Zvezdari u Beogradu, iz koje su evakuisane i majka i trudna sestra Ivice Dačića, lidera SPS i predsjednika Narodne skupštine, je buknuo prema izvještaju nakon što se u jednom stanu zapalio tiganj u kojem je jedan stariji bračni par pržio jaja. Vatra je buknula u jednoj zgradi, ali se kroz ventilacioni otvor proširila na susjednu zgradu, na luksuznu višespratnicu ”Oaza” u kojoj živi porodica šefa srbijanskog parlamenta, a izvor je otkrio i ove stvari:

” Baka i deka koji žive u stanu na prvom spratu najvjerojatnije su pržili jaja, pa im se zapalilo ulje u tiganju. Oni nisu uspeli da ugase plamen, pa je on ubrzo zahvatio zavjesu i tako se proširio po njihovom stanu, a zatim je vatra zahvatila i ventilacioni otvor i oštetila stanove koji su u toj vertikali. Međutim, vatrena stihija se tako proširila i do susjedne zgrade, u kojoj žive Emica i Jelisaveta Dačić ”– N as ve to se oglasio i sam Ivica Dačić koji je izjavio da su njegova majka i sestra sada dobro te da su se već vratile u svoj stan, ali da je situacija bila veoma ozbiljna i da ih je mogla koštati glave, te je rekao još i ovo:

” Dobro su, hvala bogu! Ništa nije strašno, evakuisane su zbog dima i straha da bi požar mogao da se proširi, a uplašio sam se zbog sestre jer je trudna, u šestom mjesecu je. Čujem da je požar navodno izbio u susjednom ulazu kada su neki baka i deka pržili jaja, pa se zapalio tiganj. Umalo da zbog prženih jaja neko nastrada” – kaže Dačić. Saznalo se da niko nije povrijeđen i da se samo djed nagutao malo više dima pa je zbog toga proveo noć u bolnici

 

Preporučujemo