Novo

Ispovijest žene koja se nije kupala čak 30 godina: Muž je na koljenima moli da bar ruke opere: Ali ona to ne želi iz ovog razloga!

Kao što većina zna lična higijena prestavlja pola zdravlja i neophodna je da čovjek izgleda lijepo i uredno.

Ženska populacija je sklona redovnoj higijeni zbog svojih redovnih ženskih stvari i one moraju dosta češće brinuti o svojoj higijeni odnosno da se češće tuširaju i peru.
Međutim redovno tuširanje je preporučeno za sve.


Postoj jedna žena kojoj ovo ne predstavlja ništa jer se ona nije kupala trideset godina.
Jedna bezimena žena koja živi u Engleskoj je na jednom popularnom društvenom forumu napisala svoju ispovijest.
“Moj muž me bukvalno na koljenima moli da odem da se okupam, ali meni se stvarno ne da, nije mi do toga, i odbijam to učiniti. Ne volim sapun i ništa što miriše, hemikalije te.” govorila je ona.

“Ja čak veoma rijetko i svoje ruke perem, samo kad baš moram. Kad se stvrde koža pa ne mogu da pomičem ruke. Ali i to prilično rijetko, možda jednom mjesečno. Ni slučajno svaki dan, nema šanse. Ja sam na tom forumu htjela provjeriti da li ima ikog sličnog meni na ovom velikom svijetu, nemoguće da samo ja ne volim sapun.” zapitala se ona, ali je u kratkom roku dobila i odgovore (al odgovore kojima se ona nije baš nadala).


Pretežno svi komenatri su bili negativni i nikome se nije svidila njena životna navika, mnogi su joj pisali da je odvratna i kako se životinje bolje ponašaju od nje.
Čak i njen muž govori kako mu se gadi i da smrdi neopisivo.

“Ja mislim da mene moj muž više ne voli, čak je uspio otjerati i sve životinje sa naše farme, nema više ni ptica koje sam uvijek voljela hraniti.
Neću više da spavam sa njim, razočarao me je.” izjavila je ona tužno.

Oglasi – Advertisement