ISPLIVAO ŠOK SNIMAK LEPE BRENE KOJI SU SVI ZABORAVILI: Ušla u publiku pa se IZDRALA na čoveka, naredila mu je OVO!

0

Iako na regionalnoj estradnoj sceni postoji veliki broj pjevača i pjevačica koji pokušavaju da ostvare neki uspjeh uglavnom se radi o onima koji imaju jedan ili dva hita i padnu u zaborav. Međutim postoji nekolicina njih koji iza sebe imaju veličanstvene karijere koje traju decenijama i koji su i danas aktivni a među njima opet posebno mjesto zauzima Lepa Brena koja je na vrhuncu savoje popularnosti bila u bivšoj državi i narod je prosto obožavao da se to  smatralo i svojevrsnim kulturološkim fenomenom.

Brena je i danas aktivna i ima nastupe ali puno rijeđe nego prije jer je ipak ušla i u godine a novaca ima više nego dovoljno.  Brena je u vrijeme svoje najveće popularnosti bila obožavana i u susjednim državama posebno u Bugarskoj a slobodno se može reći da je tada pokorila cijeli Balkan.

 

Tada skoro da nije mogao da prođe nijedan dan da se o njoj nije pisalo u novinama i stalno su je povezivali sa nekim skandalima. Tako je sada na internetu postao aktuelan snimak koji je tada nastao a na kojem pjevačica tokom svog koncerta silazi u publiku i pjeva. Svi su je gledali i slušali sa obožavanjem i uzbuđenjem a jedan gospodin pored kojeg je u tom trenutku prolazila je ustao a Brena mu se tada obratila drskim riječima: “Sed’ bre dole, ćut’.”

Međutim ovo je bilo rečeno napola u šali i tako je shvatila i publika u cijeloj sali koja se smijala od srca ovim njenim riječima. Kako se osjećao stariji gospodin kojem su ove riječi bile upućene nije poznato ali sumnjamo da mu je bilo baš prijatno. Snimak pogledajte ovdje.

Preporučujemo