Novo Vijesti

Isplivao JEZIVI DETALJ u vezi srpskog mladoženje: Familija NE VERUJE da je TO uradio, EVO šta ukazuje na ZLO, preokret u priči?

Cijeli balkan, a pogotovo Srbiju pogodila je vijest koja je prije par dana se desila u blizini Leskovca, kada je Goran S, koji je imao tek 39 godina izvršio samoubistvo vješanjem u tuš kabini. Da stvar bude još čudnija, on je to uradio samo 2 dana prije svoje svadbe, i nikome nije jasno zašto je digao ruku na sebe. Još uvijek se prepričavaju razne teorije zavjere oko svega ovoga. Dosta njih misli da je poznati arhitekta imao velikih problema u porodici, ili sa samom vjerenicom da je imao neku svađu, ali se nije to dovodilo u pitanje. Imao je odličan posao, lijepo su živjeli, akako stanovnici ovog sela u Kruševcu kažu, nije bilo zgrade u Beogradu, koju Goran S. nije projektovao. On je živio u Beogradu, i nikome nije bilo jasno kada je došao u posjeti ocu i materi, da je iznajmio sobu u hotelu.

Kao da je već ranije planirao da se to sve izdešava, i nije htio da se to desi u kući. Svi u Negosavlju, njegovom rodnom selu kažu da nikada nije imao problema sa zakonom, niti sa nekim sumnjivim tipovima ili sumnjivim poslovima. Njegovi su trebali ići za Beograd da traže snajinu ruku, ali je sve obustavljeno te kobne noći, od prije 3 dana. Baš je danas bila održana i sahrana, a djevojka se htjela baciti u grob za njim. Dosta ljudi je bilo prisutno, jer je imao jako puno poznanika kako privatno tako i u poslovnom svijetu. Negosavlje ima problem sa tim segmentom, jer je prošle godine se ubio dječak od 12 godina, i ostavio je oproštajno pismo za sobom. Da li je selo ukleto? Pišite nam sve u komentarima i naravno ostanite i dalje uz nas…

Oglasi – Advertisement