ISPLIVAO DŽEJEV TESTAMENT! Otkrivene BITNE stvari, imao je OVO, a čekajte da čujete šta je ostavio svojoj djeci- MNOGI ĆE OSTATI RAZOČARANI (FOTO)

0

Pevač Džej Ramadanovski sahranjen je na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana, prošloga petk, a na njegovo posljednje putovanje su ga ispratili članovi njegove porodice, zatim mnogi njegovi prijatelji kako i kolega i koleginice sa estrade. Istog tog dana, u večernjim satima, na njegovom Dorćolu je organizovan veliki vatromet, a tu su se komšije i prijatelji uz piće i muziku oprostili od legendarnog pjevača

Poznato je da je Džej vodio boemski život, a to najbolje pokazuje i njegov ”neformalni testament, jer je pjevač razdijelio sve što je imao, a sve što mu je ostalo je taj stan na Dorćolu, a prema novcu se ponašao kao prema običnom papiru. O tome je novinarima neke stvari otkrio i Džejev veliki prijatelj Acko Nezirović, koji je rekao: Mislim da od nasljedstva nema ništa. Džej je volio sve da dijeli. Prije više od dvadeset godina dok sam živio u Beču, imao je sef u banci. Rekao mi je tada, “hajde da ideš sa mnom, u tebe imam povejrenja.” Tada je imao oko 470.000 maraka, koje je prebacio u drugu banku. Nosili smo mu torbu, da ih prenese. Još mi je rekao “Džoni, ako nas neko napadne, znati ću da si nas onda namjestio, jer si samo ti znao da idemo”. Uvijek je znao da se našali” 

Acko je još i rekao dabogda da ima bilo šta od nasljedstva, da barem nešto ostane njegovoj djeci, jer su mu kćerke divne i za primjer, ali da ne vjeruje, jer je Džej uvijek sve dijelio i šakom i kapom i novac je tretirao kao obični komad papira. Nikada nije davao da neko drugi plaća, a često su to znali biti baš veliki cehovi, te je još  ispričao i ovo: ” Bili smo na svadbi u Puli, zovem ga u tri ujutru da krenemo na spavanje. On ne ide, ostane i u dva sata popodne dolazim do recepcije, a on igra kolo sa kuharima, konobarima i ljudima koji rade u hotelu i sve ih kiti novčanicama od pedeset eura. Kaže “neka, i oni imaju djecu, mi smo uzeli pare sinoć kada smo pjevali”. Takav je bio on” 

Preporučujemo