ISPLIVALI RADOVI IZ PROŠLOSTI MARIĆEVE ŽENE! Svi u neverici gledaju i ne veruju, OVO JE STVARNO ONA?! Kakav ŠOK!

0

Naši prostori su poznati po mnogim talentovanim i inteligentnim ljudima kojih je naročito bilo u izobilju u doba Jugoslavije. Danas se manje pažnje pridaje tome, ali i dalje ima uspješnih ljudi u oblastima kulture, nauke i sporta. Književnici i dalje uživaju neki vid poštovanja od strane čitalaca i publike općenito.

Jedna od omiljenih modernih južnoslavenskih spisateljica je Vesna Radusinović koja je nedavno zapalila društvene mreže svojom slikom iz mladosti. Naime, Vesna je oduvijek prirodno lijepa i poznata po svom crvenom ružu, a njena djela su vremenom postala ozbiljnija pa se da primjetiti i to da se ona malo manje smješka. Ljubavna priča između nje i dugogodišnjeg partnera Milomira Marića je već opšte poznata i svima simpatična, ali njen život je protkan i tugom. Majku je izgubila prošle godine i otad je drastična promjena počela da se očituje na poznatoj spisateljici jer se sve manje smješka i skoro nikako ne stavlja crveni ruž.

Prethodno je uživala i reputaciju boema te je voljela otići i u kafanu i družiti se s ljudima, ali čini se da je to vremenom izgubila. I sama je priznala da se promjenila, ali i da je uredu s time i da to jednostavno dođe s godinama.

U ovom članku pogledajte sliku koju je postavila na Instagram gdje se više nego jasno vidi kako je ova žena nekada bila lijepa i mamila uzdahe mnogih muškaraca. Mnogi su spisateljici ostavili itekakve komentare hvale i rekli su joj da je i dan danas toliko lijepa i da je svima favorit.

 

 

Preporučujemo