ISPLIVALI DETALJI O MILIJANINOM DEČKU PENZIONERU: Bio je izuzetno BOGAT, živi u centru Užica, a evo šta sugrađani misle o njemu- OPAAAA

0

Starleta i rijaliti učesnica Milijana Bogdanović postala je poznata po vezi, braku, a zatim i razvodu sa 53 godine starijim partnerom Milojkom Božićem. Ova priča je prvo zainteresovala javnost Srbije, a nakon toga su o njihovoj navodnoj ljubavi pisali i svjetski mediji. Milijana, koja je inače iz Pilatovića je uspjela i prije razvoda da uplovi u novu romansu, i opet sa vremešnim čičicom Milošem Markovićem. Ovaj Užičanin je rekao kako razlika u godinama ne predstavlja problem za Milijanu i njega:

” Ne, razlika u godinama je formalna stvar i ona samo nekim ljudima može da smeta. Nama ne. Mi nemamo razliku u shvatanjima, zajedničkim aktivnostima, seksu, ljubavi. Dakle, nemamo razlike i zato smo sretni.” Miloš je otkrio i da je penzioner, a izvor blizak ovom novom Milijaninom ljubavniku je otkrio i ove stvari o njemu: ”Miloš je rijetko divan i dobar čovjek. Niko vam u čitavom Užicu neće reći ružnu riječ o njemu. Mnogi su se začudili njegovoj vezi sa Milijanom iz “Parova”, ali svako gleda svoj život”

Izvor je naveo i da je Miloš razveden, da ima dvoje djece i da je nekada bio izuzetno bogat, ali da je sada u penziji i da živi od taksiranja. Potrošio je sve što je stekao u životu, kako kaže izvor, a pomagao je kome je god pomoć bila potrebna. On navodno nema ni neke nekretnine već živi kao podstanar. Izvor smatra da kada je veza između Miloša i Milijane u pitanju, da se tu radi o istinskoj ljubavi te je rekao i ovo: ” Pored razlike u godinama, začudila nas je činjenica što se ta mala spetljala sa njim. Pošto znamo da Miloš nema neko bogatstvo, začudila nas je čitava ta priča. Očigledno je Milijana sa njim zaista iz ljubavi” 

Preporučujemo