Isplivale ŠOK SLIKE SA SAHRANE! Zoki Šumadinac uradio nešto katastrofalno… ZBOGOM!

0

Vrlo dobro znamo da je u današnje vreme kada su društvene mreže zavladale celim svetom, i više nego bitno koliko skupite lajkova, da li će vam se šerovati sadržaj, a samim time morate biti za malo “luđi” ili kontroverzniji od drugih, jer se danas sve vrti oko novca. Pre par dana smo imali informaciju koliko samo poznate osobe zarađuje od Instagrama, a Brena, Karleuša i Ceca definitivno su na vrhu ove liste. 

You Tube je također jako isplativa platforma, a samo jedan Baka prase na mesečnom nivou uzima preko 120.000 evra, i to bez sponzorskih ugovora, gde su ostali? Luna i Marko mesečno uzmu i 40.000 evra, dok je Marija Šerifović, ipak skromnija i njena mesečna zarada samo od pregledaj e skoro 13.000 evra. 

Mi danas govorimo o Zoki Šumadincu koji se pre 2 godine proslavio sa svoji mega hitom “Auto tune”. Međutim, izlapeo je za samo par meseci, a njegov video klip ima preko 21 milion pregleda, u međuvremenu se bavi alternativnom medicinom, a po narodu priča kruži da je ipak samo prodavao laži. Ojadio je par žena po Ausriji i to za par hiljada evra. Sada je opet izašao iz fokusa, i odlučio je da ponovo digne prašinu, i to sa nesvakidašnjim potezom. 

On je naime na Facebooku organizovao svoju ličnu sahranu, imao je i pravi sanduk, mrtvačka kola, i lepo su ga zapakovali. objava i nije toliko prošla dobro u medijima, jer puno osoba misli da je ovo neslana šala. Da li se vama sviđa njegov smisao za humor?

Preporučujemo