Showbizz

Isplivala slika, Brena u bikiniju bez trunke šminke i fotošopa: Je li ovo moguće, fanovi zinuli u čudu?! (Foto)

Ovu fotografiju je objavio njen mlađi sin Viktor, a fotografija je oduševila cijelu javnost.

Dakle, on je na društvenim mrežama podijelio trenutak sa plaže kad je njegova poznata mama Lepa Brena pozirala u kupaćem kostimu. U prvom planu je bilo njeno fantastično tijelo i bez šminke. Ono što treba napomenuti jeste da slavna pjevačica ima 59 godina.

Sudeći prema ovoj slici, poznatoj Breni bi mogle pozavidjeti i dvostruko mlađe kolegice s obzirom na to kakvo tijelo ima. Jedna od najpoznatijih pjevačica bivše Jugoslavije je uvijek dotjerana i zato sebi uvijek pridaje veliku pažnju.

Fahreta Jahić Živojinović je njeno pravo ime, rođena je u Tuzli 20. oktobra 1960. godine. Ona je odrasla u Brčkom, a majka Ifeta i otac Abid  su joj pružili bezrižno i skromno djetinjstvo. Završila je osnovnu školu “Zaim Mušanović” te je proglašena za đaka generacije.

Imala je uspjeh i u košarci u kojoj je visina od 180 cm jako pomogla. Trenirala je u klubu “Interplet” koji je klub iz Brčkog. Upisala je gimnaziju i kao sedamnaestogodišnjakinja je učestvovala na takmičenju koji se zvao „Mladi graditelji“. Izvela je pjesmu „Sviraj još, prijatelju moj“ sada pokojnog pjevača Kemala Montena. Osvojila je prvo mjesto i te je tada počela da nastupa sa bendom Yudexi na igrankama i takmičenjima.

Ubrzo nakon toga je započela samostalnu karijeru. Naučila je strane pjesme koje je publika uvijek tražila, dok je kod kuće pjevala sevdalinke. Nije bila pretjerano zaljubljive prirode, a prvi momak koji joj se ozbiljnije svidio je bio pet šest godina stariji od nje, ali nisu bili zajedno.

 

Oglasi – Advertisement