ISPLIVALA PRAVA ISTINA O BRAKU ŽELJKA I MILICE MITROVIĆ: Razotkrila ih je OVA FOTOGRAFIJA!

0

 

Direktori ružičaste televizije su u javnosti uvijek zbog raznih stvari. Na Pink televiziji se zadnjih 5 godina emituje najgledaniji rijaliti program na našim prostorima, a to je svakako Zadruga. Milica i Željko Mitrović su poznati Veliki šef i šefica koji donose najvažnije odluke o svemu što se tiče Zadruge.

Međutim, danas nije riječ o samom rijaliti programu. Sada je riječ o njihovom odnosu i ljubavi, koja traje više od dvije decenije. Oni sve zajedno uspijevaju, te se nikada ne odvajaju. Kako je Željko jednom prilikom rekao, ne odvajaju se čak ni kada idu u toalet, zajedno rade i zajedno odlaze i vraćaju se s posla. Njihova ljubavna priča započela je kada je Željko Mitrović gostovao na Trećem kanalu gdje je Milica, tada Pašić, bila voditeljka. Ona je tada vodila muzičku emisiju u kojoj je on gostovao.

Za Milicu je poznato da je vodila razne emisije, poput Dali sam te već … video?, Folk top-lista i Muzički spomenar. Kada su novinari pitali Željka o njihovom upoznavanju, on je rekao da se ne sjeća toliko detalja te da je bolje nju da pitaju. Kako se uspio sjetiti, njoj je trebao prevoz, a on se ponudio da je odveze kući svojim kolima. Svidjela mu se na prvi pogled te je uložio dosta energije i truda da bi je osvojio.

Njih dvoje se znaju, sada već, i 30 godina. Oni se svakim danom vole sve više i više, kada su tek stupili u odnos imali su od početka ozbiljnost i zrelost, uz normalnu količinu ljubavi. Kako je sama Milica rekla, njihov odnos je nešto na šta je ona najviše ponosna. Njih dvoje se dovoljno poznaju te znaju kako će druga osoba uvijek reagovati.