Isplivala neviđena slika Dare Bubamare: Niko ne može da je prepozna, na šta 0VO liči – “Ona priča o parama, pa neka se seti sebe i svoje prošlosti, sirota!”

0

Na našim prostorima su estradne ličnosti posebna sorta za sebe. Istina, ovi prebogati ljudi se bahate i žive dekadentno širom svijeta dok mnogi nemaju šta da jedu, ali kod nas je stanje naročito kritično za prosječnu osobu. Nevjerovatno je da ove slavne ličnosti i dalje komanduju tolikom pažnjom od strane javnosti.

Ako zanemarimo skandalozne zvijezde poput Cece, Jelene Karleuše i mnogih na njihovom nivou i u njihovom kalibru, možemo naći i manje slavne osobe koje koriste ove provokativne izjave i skandale da ostanu u žiži medija, iako njihova muzika i djela nisu toliko popularna kao što su to nekada bila. Čist primjer ovoga je pjevačica Dara Bubamara koja se proslavila 2000-ih sa nekoliko hitova i danas je u medijima radi ponašanja po šablonu Jelene Karleuše. Izjavljivala je kako njena djeca trebaju da idu u školu isključivo sa drugom bogatom djecom, kako ona jede paštete i da je u vezi sa dosta mlađim likom.

Mnoge ovakvo ponašanje nervira ali ih tjera i da prate šta se dešava s ovim ličnostima i time im dižu relevantnost. Bilo kako bilo, najnovija Instagram story objava Dare Bubamare je ljude navela da napišu svašta a radi se o fotografiji Dare kad je bila mala djevojčica.

Ovo je davno prije solarija, plastičnih operacija i drugih zahvata koje je na sebi izvela i mnogi su rekli da je slatka, dok su je neki napali što priča protiv siromašnije djece kad ni ona sama nije odrasla u nekoj raskoši te smatraju da je itekakav licemjer i da je treba biti stid.

 

 

Preporučujemo