Isplivala još jedna afera, Gordani je srce slomljeno: Mira nije jedina, Miroslav je varao ženu i sa OVOM POZNATOM VODITELJKOM! (FOTO)

0

Miroslav Ilić je jedan od najpoznatijih pjevača narodne muzike iza kojeg je veličanstvena karijera koja traje preko 50 godina i nikada se za njega nije vezivao neki skandal sve dok ga bivša ljubavnica Mirjana Antonović nije tužila i povela postupak za uitvrđivanje očinstva nad njenim sinom Devinom.

Postupak traje već godinama jer pjevač odbija da da svoj DNK uzorak zbog čega ga mnogi osuđuju. Njegova supruga Gordana je ostala uz njega iako joj sigurno nije svejedno zbog svega što se dešava a sada se ispostavilo da Mirjana nije bila jedina ljubavnica u životu njenog muža. Naime, Vlado Perović je za medije otkrio kako je Miroslav svoejvremeno bio u vezi i sa poznatom voditeljkom.

On je rekao kako se Mirjana na njega ljuti bez razloga jer se on sa pjevačem nije vidio posljednjih 15 godina  a to što je izjavio da on njih dvoje nikada nije vidio zajedno i da Miroslav i ona nisu dolazili kod njega je istina i pri toj svojoj izjavi ostaje. On je ispričao i kako je jednom prilikom Mirjanu otpratio do hotela i popio sa njom piće u baru te da je to rekao i Miroslavu a on mu je odgovorio da je dobro uradio i pitao ga je da li je bio sa njom a Vlado mu je odgovorio da ne želi ništa da petlja sa njegovom djevojkom.

Vlado koji je u to vrijeme bio jedan od najboljih menadžera na estradi je potvrdio da je u njegov lokal Miroslav dolazio sa Suzanom Mančić sa kojom je bio u vezi. Navodno je to bilo početkom osamdestih kada su žene trčale za Miroslavom jer su sve padale na njegov šarm.

Preporučujemo