Isplivala JEZIVA scena s groblja u Pančevu: Pop trčao s groblja što ga brže noge nose, PORODICA U ŠOKU! Ovo je gore od HOROR FILMA…(FOTO)

0

Za kraj radne nedelje jedna jako zanimljiva priča, koja se graniči sa dozom morbidnog, a sve je kako možete videti po samom nasslovu se desilo u Pančevu u Srbiji. Mnogo je neobičnih priča koje su se desile na srpskim grobljima u poslednjih par godina, a glavni uzročnik i razlog morbifnih dešavanja je svakako čovek. 

Verujeeo kako ste svi do sada čuli za onu priču iz okoline Borče kada je pre par godina pri jako visokoj temperaturi koja je vladala napolju, desio se veliki ekces na samoj sahrani. naime, kovčeg sa pokojnikom je bio ispunjen sitnim ledom da ne bi došlo do neugodnog mirisa koji ispušta svaki pokojnik, a onda se u dodiru sa gasovima koji su se razvili unutra, desilo to da kovčeg naprosto eksplodira. 

Naime, tada je čak jedna žena koja je stojala jako blizu sanduka i povređena, jer joj se jedan deo sanduka, to jeste komad iverice zabo u nogu, pa je morala da interveniše i hitna pomoć. Mi danas govorimo o ovom slučaju kao što smo rekli se desio u Pančevu. Jednostavno ništa od ovog se ne bi saznalo da ljudi danas nemaju mobilne uređaje, pa tako ostane sve zabeleženo i to crno na belo. 

Sada je preminula jedna žena, a kada su krenuli da spuštaju sanduk u raku, shvatili su da je raka jako malo iskopana, tako da sanduk nije mogao celi da uđe unutra. To je bio veliki šok za najbliže, jer jednostavno su morali da čekaju još 2 sata da se dodatno iskopa postojeća raka. 

Preporučujemo