ISPLIVALA BIOGRAFIJA NAJPOZNATIJE LJUBAVNICE NA BALKANU: J*zivi detalji se POJAVILI

0

Najpopularniji reality show na našim prostorima je definitivno Zadruga, koja svake sezone ruši sve rekorde gledanosti i Željko Mitrović pronašao je uspješnu formulu kako da zadrži na milione gledatelja koji danonoćno sva dešavanja u Bijelij kući na svojim malim tv ekranima. Zbog ovog TV formata, svake sezone imamo priliku da vidimo barem jedan brak koji je propao zbog preljuba, a u šestoj sezoni to je slučaj sa Zvezdanom Slavnićem, sinom legendarnog Moke Slavnića.

Ukoliko niste ispratili sva burna dešavanja koja su se odvila, Zvezdan je trenutno najpopularniji takmičar koji je nevjenčanu suprugu Anu ostavio zbog Anđele Đuričić nakon što je s njom proveo skoro 15 godina zajedničkog života. Najveća medijska bura uslijedila je kada se saznalo da je Anđela zapravo 23 godine mlađa svog ljubavnika, a ona se po prvi put javno pojavila u prethodnoj sezoni Zadruge, gdje je glumila moralni lik ali sada je pokazala svoje pravo lice.

Anđelina prijateljica kaže da je nakon srednje škole imala dugu vezu s problematičnim dečkom, prekinuli su, a bila je na rubu samoub*jstva kada je shvatila da nije donijela pravu odluku. Na društvenim mrežama, možemo pronaći na desetine komentara koji je karakterišu kao poprilično nestabilnu psihičku osobu, a tokom prethodnih dana osvnaula je i priča koja je za kratko vrijeme postala izuzetno popularna.

Kako se navodi, jednom prilikom je vozila pijana i udarila u zgradu u blizini svoje kuće, Anđela je tada zatekla svog dečka s drugom ženom, a s obzirom da je temperamentna i ne podnosi nepravdu, ovo je bio najteži udarac koji je mogla primiti. Sanjala je o tome da se uda za tog tipa i s njim stvori obitelj, ali on ju je najokrutnije izdao.

Tijekom tog period života, Anđela se povukla u svoja četiri zida, postala je asocijalna i veoma je rijetko komunicirala sa prijateljima. Na društvenim mrežama se ističe da je njen tadašnji dečko također bio puno stariji od nje, vodio je automehaničarsku poslovnicu nekoliko godina, planirali su zajedničku budućnost a onda se Anđela pojavila iznenada  i uhvatila ga sa drugom ženom.

Preporučujemo