ISKRENA AVA KARABATIĆ: ”Muškarac ne bi smio imati manje od OVOLIKO centimetara tamo dole…”

0

Mi se danas malo dotičemo poznatih starleta sa ovog područja, a svakako da Srbija vodi u odnosu na ostale zemloje. Dovboljno je samo da kažemo:Stanija Dobrojević, Tijana Ajfon, Aleksandra Subotić, kao i mnoge druge. Ono što ih sve krasi znaju svi,m to je glad za novcem, luksuzom, i ne biraju sa kime će u krevet po tom pitanju. 

U Bosni i Hercegovini je Hana Hadžiavdić, koja je odavno preselila u Zagreb, gde se i udala, ima svoj šou na televiziji, a pre 10 godina je došla na veliku scenu kada se intenzivno družila sa Dinom Baacković. Niko ih tada nije voleo zbog njihovih istupa, alii oni su nastavljali sa svojim ponašanjem i izazivali su puno pažnje. 

Mi danas govorimo o hrvatskoj starleti Avi Karabatić, koja je također poput gore nabrojanih, a proslavila se u par rijaliti programa. Mnogi zza nju misle da nije posebno inteligentna, a proslavila se pre par godina kada se kandidovala za predsedničke izbore u Hrvatskoj. 

Sada je opet digla prašinu kada je pričala o muškarcima, i koliko je zapravo dovoljno da ima dole među nogama da bi ona bila sa njim u krevetu. “Tri puta na dan” je njena pesma, za koju je rekla da je poenta cele priče da dečko mora imati više od 18 godina da bi sa njim otišla u krevet, kao i da negde još mora da ima 18..

Preporučujemo