ISIDORA NIJE BILA JEDINA ŽENA NEBOJŠE PAJKIĆA: Kontroverzni profesor je imao još DVE,o ćerki Sofiji se ništa ne zna! (FOTO)

0

Prije nešto više od godinu dana je preminula poznata srpska spisateljica Isidora Bjelica kojaje po svom načinu života i stilu oduvijek bila posebna i izdvajala se od drugih. Njen suprug Nebojša Pajkić je upoznao kada joj je bio profesor na fakultetu i dobili su dvoje djece sina Lava i kćerku Vilu.

Međuitm malo je poznato u javnosti da je Pajkić prije Isidore imao dva braka a iz drugog sa scenaristkinjom Biljanom Maksić ima i kćerku Sofiju o kojoj se u javnosti ne zna apsolutno ništa. Nebojša i Isidora su bili u braku 16 godia i svi koji su ih poznavali su ih smatrali idealnim parom i srodnim dušama. Kada su počeli vezu svi su ih osuđivali jer je Nebojša još uvijek bio oženjen drugom ženom a plus toga je bio i puno stariji od Isidore i svi su se kladili kada će se njihova ljubav brzo završiti.

I sama Isidora je jednom prilikom rekla da je maksimalan period koji su im drugi predviđali bio 5 godina. To nju nije moglo spriječiti jer kako je rekla njoj su uzor bili Salvador Dali i njegova ljubav Gala. Ona je rekla da se u Nebojšu zaljubila čim ga je vidjela a to je bilo na prijemnom ispitu i nije bila jedina jer je još mnogo njenih koelgica uzdisalo za mladim i zgodnim profesorom.

Isidora je tada imala planove da ako ne položi prijemni ode u Meksiko sa jednim momkom koji joj je  bio simpatija ali kada je vidjela Nebojšu sama sebi je rekla da mora biti primljena na fakultet. Ipak do njihove veze ljubavi je došlo mnogo godina kasnije i ona je trajala sve do njene smrti.