Ipak joj on najbolje stoji: Rada Manojlović donela VAŽNU ODLUKU, otac i sestra konačno pružili podršku! (FOTO)

0

Zvezde Granda su već godinama najpoznatije i najpopularnije muzičko takmičenje u regiji kroz koje je proišao veliki broj takmičara od kojih je većina pala u zaborav i počela da se bavi nekim drugim profesijama.

Međutim postoji nekolicina pjevača koji su uspješno nastavili da grade karijeru na muzičkoj sceni a jedna od njih je i Rada Manojlović koja je u vrijeme takmičenja bila i u ljubavnoj vezi sa Milanom Stankovićem koji se posljednjih godina povukao iz javnosti i posvetio se vjeri te vrijeme provodi obilazeći crkve i manastire. Nakon što su raskinuli jedno vrijeme nisu bili u dobrim odnosima ali su se poslije pomirili a život ih je odveo na različite strane. Tako je Rada dugo vremena bila u vezi sa mlađim kolegom iz Bosne i Hercegovine Harisom Berkovićem i prije pola godine se uveliko pisalo o njihovom skorom vjenčanju.

Onda je kao grom iz vedra neba odjeknula vijest da su prekinuli i da je razlog upravo Milan sa kojim se Rada ponovo zbližila. Ona je počela sa njim da obilazi bogomolje i dosta se promijenila što je Harisu smetalo i odlučili su da okončaju svoju vezu. Međutim čini se da su poslije nekoliko mjeseci pauze shvatili da njihova ljubav nije nestala i odlučili su da pokušaju ponovo.

Da se stvarno nešto događa između njih dvoje pokazala je i fotka koju je prvi objavio Haris na kojoj se njih dvoje nalaze zajedno i svojim pratiocima je otkrio da će  imati zajednički nastup na jednom slavlju a naknadno se pojavila i fotka sa tog slavlja i vidi se da sve pršto od nježnosti i strasti između njih dvoje. Radina kolegica je otkrila za Svet kako su ona i Haris par koji se voli i koji je odlučio da ponovo pokuša a tu odluku podržava i Radina porodica.