Indy je imala operaciju želudca, a sada je došlo do KOMPLIKACIJA! Objavila sliku stomaka, EVO ŠTA SE DESILO…(FOTO)

0

U nastavku današnjega članka reč dvije o domaćim zvezdama o kojima se i ne govori baš toliko. Svi vrlo dobro znamo i vidimo da su Dara Bubamara, Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović skoro svaki dan u medijima, a na Instagramu se dnevno obrate svojim fanovima i po nekoliko puta, tak oda znamo bukvalno šta jedu, šta piju, i kada i sa kim idu u krevet. 

Mi danas govorimo o srpskim zvezdama koje nisu imale toliko sreće u poslednjih godinu dana, a neke od njih su se i razbolele, neke čak i jako puno a ssve se iskomplikovalo nakon običnih sitnih operacija. Najbolji primer je zapravo otac od Darka Lazića koji je uradio istu operaciju kao i Darko, ali se u samo par dana sve iskoplikovalo, te je on na žalost preminuo. 

Ako se dobro sećate, sličnu sudbinu zamalo je doživela i Indy Aradinović koja je imala sitnu korekciju na svome telu, početkom prošle godine, ali se operacija želudca pokazalaa kao jako pogrešan korak za njen organizam, i onda se sve iskoplikovalo, tako da joj je u jednom trenutku i život visio o koncu. Na sve to se desila i korona, tak oda je bolnica gde je ona ležala bila puna pacijenata. 

Edita, njena sestra je rekla da joj se iskomplikovala situacija sa slazenom i pankreasom, tako da je morala uraditi još jednu jako zahtevnu i tešku operaciju. Indy se nije oglašavala jako dugo vremena,a sada je objavila sliku svoga stomaka koji je izgledao kao da je u drugom stanju. Pogledajte i sami…

Preporučujemo