INCIDENT na graničnom prelazu Brod! Policajac razbio mobitel bosancu zbog korona testa! (VIDEO)

0

U poslednja 3 meseca je zavladala apsolutno velika pomama za vkcinama u Srbiji koja u posednjih 6 meseci prednjači u celoj Evropi po broju vakcinisanih osoba. Verujemo da se svi sećate priče kako je Bil Gejts rekao još u zimu prošle godine kako će samo bogate zemlje prve godine imati priliku za vakcinacijom, a oni malo manje razvijeni će sačekati do 2022 godine. 

Međutim, Aleksandar Vučić se nikako nije slagao sa tom izjavom i on je samo za par meseci doveo Srbiju na poziciju broj 2 po broju vakcinisanih osoba u celoj Evropi. Oni su odmah iza Velike Britanije, a koliko dobro radi taj posao, pokazuje i podatak da je otvorio granice i za sve ostale države u okruženju da dođu na besplatnu vakcinu. 

Naravno, najveći broj ljudi koji dolaze na besplatnu vakcinu su iz Bosne i Hercegovine. Koliko jako dolaze u predeo Srbije, na početku je bilo samo u Beogradu, a sada imamo puno više centara gde se može priiti vakcina, i to pogotovo u pograničnim delovima Srbije. Međutim, da sve ne bude u redu pokazuje nam i sledeća priča, gde je granični policajac pokazao jako veliku dozu neljubaznosti gde je pokazao svoju silu, jer je razbio mobilni uređaj. 

Naime na graničnom prelazu Brod švajcarski državljanin je krenuo u posetu setri, a policajac mu je tražio korona test, ali ga čovek nije imao. Onda ga je upitaao gde može uraditi test, da bi krenulo naguravanje, prilikom čega mu je razbijen mobilni uređaj. Kako je izjavio za Crnu hroniku, sada će privatno tužiti policajca zbog oštećenja tuđe imovine. 

Preporučujemo