IMAM JOŠ JEDNO DETE, NE VIĐAMO SE JER JE NEURAČUNLJIVA! Miša Grof šokirao u intervjuu – EVO KAKO SE ZOVE, svi je znate!

0

Prije dva mjeseca je u Srbiji iznenada u svojoj 44-oj ogdini preminuo Vidoje Ristović koji je bio istoričar umjetnosti i sin jednog od bogatijih ljudi u državi Vitora Risotjevića koji je poznat po nadimku Miša Grof i koji je ogroman novac zaradio trgujući antikvitetima. Međuitm Vidoje je javnosti bio poznatiji kao muž zanosne hrvatske voditeljke Nikoline Pišek sa kojom je bio u braku osam godina i koja mu je rodila i kćerku.

U trenutku njegove smrti Nikolina je bila u Zagrebu a mediji su pisali kako je Vidoje preminuo u stanu svoje ljubavnice. Odmah kada se saznalo za njegovu smrt Miša Grof je počeo da napada svoju snahu u medijima i uputio joj je niz ružnih riječi i uvreda a vezano za nasljedstvo svoga sina. Miša je ustvrdio da se sva imovina vodi na njemu i da Nikolina neće dobiti ništa a skoro svaki dan u posljednje vrijeme je blati u javosti i medijima i iznosi svakakve inforamcije za koje se ne zna da li su tačne ili ne.

Nikolina na njih uglavnom ne odgovara i samo je rekla da smatra da je Miša od bola za zbog gubitka sina izgubio razum i da je našao imaginarnog krivca u njoj. Ovu situaciju je prokomentarisala i popularna voditeljka Jovana Jeremić koja i inače nema dlake na jeziku i koja je rekla da je Miša vjerovatno zaljubljen u Nikolinu te da je čula i glasine da on ima još jedno dijete.

Miša je upitan o ovome pa je odgovorio da je istina da ima još jedno dijete koje je neuračuljivo i da se ona zove Jovana Jeremić. Kada su ga novinari pitali o medijskim svađama sa Nikolinom Miša se napravio lud i rekao da je sa Nikolinom u boljim odnosima nego kada prije.

Preporučujemo