Novo

Imam 53 godine a nisam znala da ovo usisivači mogu: Ovo je caka koju sigurno niste znali!

U današnjem članku vam donosimo jedno jako zanimljivo priču iz koje možete izvući jako dobar savjet.

U svakom domaćinstvu najpreči kućanski apart je usisivač, tako da ne postoji kuća koja usisivača nema. Ali, da li ste se ikada pitali za šta služe njegovi dodaci i da li znate koja je njihova svrha.

Priča ove starije gospođe će vam sigurno otvoriti oči. Ovo je trik ili caka koju niste znali, a olakšat će vam život. Dakle, ovaj usisivač ima preko 18 godina, tek nedavno sam otkrila da i ja to mogu. O čemu se radi? Naime, društven mreža Facebook je proširila otkriće ove starije gospođe koja e sa ostatkom interneta podijelila fotogragiju svog novog otkrića. Ali ono što se ispostavilo jestte, da mnogi ljudi nisu zbali da usisivači mogu i to rade.

“Ljudi, tek sam danas saznala da moj usisivač također ima mjesto za cijev gdje se može pričvrstiti. Moj usisivač je kod mene već preko 15 godina, i tek sam sada to primjetila, nemam pojma gdje su mi oči bile do sada.” napisala je uz fotografiju.

Ja imam preko 50 godina i nisam znala da usisivači mogu i ovo uraditi. Hvala na savjetu, napisala je jedna gospođa kao komentar ispod fotografije.

Ja sam znala za ovo, ali mi je to morao pokazati moj četverogodišnji sin, zar nije pomalo ironično? Apsolutno nisam imala pojma do tada. Kada sam vidjela, odlučila sam da pokušam sama, i evo ga uspjela sam, malo je reći da sam u šoku. Bilo je ovo samo nekoliko komentara ispod ove fotografije.

Oglasi – Advertisement