IMALI ODN*SE NA KLUPI KRAJ IGRALIŠTA, GLEDALA IH DECA! Uhvaćeni u VRELOJ A*CIJI u parku, S*AMOTAN SNIMAK (VIDEO)

0

Danas zahvaljujući društvenim mrežama možemo biti u toku šta se dešava ne samo na našim prostorima, već u cijelom svijetu.Mi Vam danas donosimo i više nego interesantnu priču koja dolazi iz Rusije. Naime, u Krasnodaru je zabilježen trenutak koji je u nekoliko minuta postao viralan i apsolutni hit na svim društvenim mrežama.

Riječ je o starijim ljudima, muškarcu i ženi koji su u sred dana imali akciju. Njih dvoje su se prepustili strastima u podnevnim satima, bez obzira što bi ih neko mogao vidjeti. Snimljeni su na klupi u parku koji se nalazi na par metara od dječijeg igrališta. S nebodera koji se nalazi u blizini ovog mjesta na kojem se sve to desilo, snimili su ih ljudi i podijelili javno njihovu akciju. Mnogi komentari su bili vezani za to da nije problem što ih je mogao stariji narod vidjeti, već djeca koja bi prolazila ili se igrala pored te klupe u parku.

Nisu bili u potpunosti bez odjeće, ali po pokretima je bilo i više nego jasno šta se radi. Policija pravde u Komsolskaji prijeti muškarcu i ženi koji su ovo radili zatvorskom kaznom. Počeli su sa istragom o kome je riječ sa ovog video snimka, te da se odmah kazne zbog ovakvog ponašanja. Prema zakonu, oni će biti kažnjeni prema članu koji se odnosi na sitno huliganstvo, a slobode će biti lišeni do 15 dana.

Policija je obećala da će se utvrditi identitet ovog ljubavnog para i da će se odmah kazniti. Na video zapisu, koji možete pogledati ovdje, kanal koji je objavio ovaj video navodi da su njih dvoje bili najvjerovatnije pod uticajem alkohola kada su se prepustili strastima.