Imala sam samo 7 godina kada mi je majka rekla: “Sedi za sto, MORAM TI NEŠTO VAŽNO REĆI” Usledila je ISTINA zbog koje mi se SVET SRUŠIO!

0

Za danas jedna jako potresna priča koja je postala i više nego viralna na društvenim mrežama. Naime, u njoj se nalazi žena po imenu Luiz Stopani, koja ima 40 godina, a koja je doživela veliki šok kada joj je majka saopštila da čovek koga je volela celi život, zapravo nije njen biološki otac.

Nju je majka odvela u kuhinju i pojasnila joj da je on u stvari otac samo njenoj sestri, koja je sa njom od rođenja, a da je ona zapravo plod njene ljubavi kada je ona bila maloletna, i kada je imala samo 16 godina starosti.

Tada joj je otkrila veliku istinu te joj je rekla da je njen pravi otac, koji je pobegao glavom bez obzira kada je saznao da je ona trudna u stvari Pol, a Džon, kojeg poznaje od kako zna za sebe joj je u stvari samo očuh i ništa više. Od tog trenutka ona se osećala kao uljez u celoj porodici.

Kada su joj rekli da je ista kao Džon, ona nije mogla verovati, jer on uopšte nije njen otac. Iako je njena majka bila protiv toga, ona je ipak krenula pre 2 godine da raži svoga biološkoga oca, ali ga do današnjeg dana ipak nije uspela pronaći.

Preporučujemo