Novo

Imala sam NEOBIČAN simptom korona virusa! EVO šta mi se desilo sa nogama, ODMAH SAM ZNALA DA SAM ZARAŽENA!

Još uvijek govorimo o simptomima koji se odnose na koronavirus. Čini se da svaki dan liječnici pokušavaju izmisliti neki novi simptom. Jako dobro znamo da je sve počelo s visokom temperaturom, prehladom i jakim umorom, a onda su novi simptomi počeli da se javljaju.

Čak smo tu imali promjene na koži, modrice i ostalo. Dermatolozi su se uključili u čitavu priču. Vrlo brzo poslije toga iz američke savezne države Massachusetts krenula je priča da su liječili preko 200 pacijenata, a preko 70% njih je bilo u potpunoj depresiji. Depresija i korona? Hajde, mi ćemo im vjerovati. Nedugo poslije toga, kako im europski liječnici ne bi ostali zaduženi, javio se novi simptom, a to je boja i miris urina. Izjavili su da ako je osoba dovoljno hidrirana, da nema šanse da će mu urin biti zlatno žute boje i imati vrlo neugodan miris.

Za danas smo za vas pripremili još jedno nedavno sprovedeno znanstveno istraživanje koje je vrlo dobro utemeljeno s jakim argumentima. Emily Morris, medicinska sestra iz Birminghama, Engleska vrlo dugo je na čelu tima koji se bori protiv koronavirusa. Odjednom je počela osjećati bol u obje potkoljenice, ali mislila je da je to sve samo od umora. Ali, kada je dobila visoku temperaturu, testirala se i otkrila da je pozitivna na koronavirus. Potpuno ju je slomilo to, prenosi ABC. Uvjerena je da se zarazila negdje izvan klinike, jer je u njoj bila 100% zaštićena. Kako je primjetila da joj je cijeli donji dio koljena u strašnoj boli shvatila je da nešto nije u redu. Ostaje sada da se vidi hoće li to biti jedan od novih simptoma koronavirusa.

Oglasi – Advertisement